Uspješno provedena akcija „Poduzetni za Božić“


Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski u suradnji s Udrugom Poduzetni te Caritasom Zagrebačke nadbiskupije uspješno je provela 9. humanitarni projekt „Poduzetni za Božić“ na nacionalnoj razini. U projektu je sudjelovalo osam obrazovnih ustanova među kojima su vrtići, osnovne i srednje škole te visoka učilišta iz cijele Hrvatske.Zajedničkim snagama pomogli smo djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi i na taj način vratili im osmijeh na lice.Volonteri PGEŠ Katarina Zrinski, učenici, roditelji i nastavnici izrađivali su ukrase koje su kasnije plasirali u trgovačkim centrima Avenue Mall i City Center one West. Uspješnim prodajnim vještinama prodali smo sve izrađene ukrase te darovali mandarine koje su bile donacija jednoga od sponzora, zadruge Modro Zelena. Sam projekt podržao je i poznati hrvatski pjevač Sandi Cenov, a našu humanost, trud i rad prepoznali su i naši pokrovitelji: Sabor Republike Hrvatske, Grad Zagreb, Ministarstvo odgoja i obrazovanja te generalni sponzor Školska knjiga.Još jednom zahvaljujemo svim partnerima, sudionicima, pokroviteljima i sponzorima na suradnji i provedbi ove humanitarne akcije.Veselimo se primopredaji sredstava koja će biti u veljači, a do tada želimo svima blagoslovljen Božić i uspješnu novu 2020. godinu.

  Galerija
Erik, Denis, Vito i Ema s ravnateljicom Domagoj i Suhaib na štandu Claudia, Petra, Paula i Lara s prof. Ramljak i prof. Čelanom Sandi Cenov podržao je našu akciju Karla, Ema, Marta, Iva, Lucija i Ivan na štandu Naš štand s ukrasima


  Kalendar
 |  2  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org