Proslavili smo 19 godina uspjeha!!!

U četvrtak, 5. svibnja 2016. prigodnom svečanošću u Maloj dvorani KD „Vatroslav Lisinski“ naša škola proslavila je 19 godina uspjeha. Prisjetili smo se svega što smo radili proteklih godina te ukratko prikazali dio mnogobrojnih aktivnosti koje zajedničkim snagama rade naši učenici i nastavnici.

Kroz bogat program vodili su nas naši učenici Monika Pernar, Antonijo Braica i Borna Pejić, a brojni gosti u prepunoj dvorani bili su oduševljeni viđenim. Učenici prvih razreda hrabro su prezentirali svoje poslovne ideje razrađene na predmetu Vježbenička tvrtka pod vodstvom mentora profesora Dragana Stankovića te nas sve oduševili kreativnošću i originalnošću. Naša dramska skupina pod vodstvom profesorice Antonije Baković izmamila je smijeh i gromoglasan pljesak duhovitom predstavom „Obrnuti Shakespeare“ prepunom dosjetki, veselja i glazbenih brojeva, a recitatori su nas oduševili izvedbom Petrarkinih soneta na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku. Zabavni dio programa izvrsnim nastupima obogatili su i učenici Glazbene škole Vatroslava Lisinskog nastupima na violončelu i trubi u pratnji profesora Krešimira Popovića.

Brojne goste pozdravila je ravnateljica Katarine Zrinski, profesorica Antonela Šimunović koja je u svom govoru, među ostalim, istaknula kako je devetnaest godina uspjeha rezultat predanog rada usmjerenog na pružanje vrhunskog obrazovanja i stvaranje uspješnih mladih ljudi. Posebice se zahvalila svim nastavnicima koji s puno entuzijazma i energije rade iznimno važan i odgovoran posao te svim roditeljima koji su prepoznali kvalitetu naše škole i važnost ulaganja u kvalitetno obrazovanje.

Ravnateljica je uručila zahvalnice i priznanja za doprinos radu škole dugogodišnjim djelatnicima škole te zahvalnice i priznanja učenicima koji su se posebice istaknuli u natjecanjima, sportu, prezentiranju škole na međunarodnim događanjima, a posebno priznanje dobio je i Klub volontera Katarine Zrinski koji su ove školske godine organizirali dva velika humanitarna projekta.

Voditeljica suda vježbeničkih tvrtki gospođa Maja Matanić uručila je učenicima prvih razreda rješenja o upisu njihovih tvrtki u sudski registar, a svima okupljenima obratila se i izaslanica gradonačelnika grada Zagreba gospođa Katarina Milković koja je izrazila oduševljenost načinom rada naše škole te nam poželjela puno uspjeha u daljnjem radu.

Nakon službene svečanosti, druženje smo nastavili u veselom ozračju uz prigodan domjenak u predvorju Male dvorane pri čemu su gosti imali prigodu pogledati izložbu fotografija pod nazivom „Naših devetnaest godina“.

Zahvaljujmo se roditeljima, predstavnicima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, predstavnicima sponzora te svim uvaženim i dragim gostima koji su svojom nazočnošću uveličali našu proslavu!  Kalendar
 |  5  |  2018
pon uto sri čet pet sub ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org