Treći dan Međunarodnog tjedna odgoja i obrazovanja


Treći dan MTOO-a i 14. projektni dan za učenike trećeg ekonomskog razreda bio je prilika da se upoznaju s ponašanjem potrošača. Profesori Tafra i Hasanbegović bili su predavači, a učenici će stečeno znanje ponijeti i van učionice, u svijet potrošača u kojem živimo, svakodnevno se nalazeći upravo u toj ulozi.Učenici gimnazijskih razreda u srijedu su umjesto nastave imali debatu. Bila im je to prilika da usavrše metode komuniciranja, zastupanje određenog stajališta i suradnju. Zadatak je bio raspraviti mogu li se mladi zabaviti bez alkohola. U vrlo tijesnoj borbi na kraju je ipak pobijedila negacijska grupa koja je žiri uvjerila kako malo alkohola, u kontroliranoj količini, ipak može doprinijeti zabavi.Ostali razredi na projektnoj su nastavi obrađivali gradivo iz Matematike, Engleskog jezika i Računovodstva. Profesori su na vrlo kreativnim radionicama predstavili teme kao što su algebra, povijesna putovanja ili financijsko izvještavanje.U popodnevnim satima ugostili smo gospodina Tomislava Filipovića, direktora tvrtke Planet Obuća. On je s učenicima podijelio svoja iskustva s realizacijom poslovnog projekta. Tako su oni iz prve ruke, od bivšeg učenika upravo naše Škole, imali priliku saznati kako krenuti u svijet poduzetništva i što će ih tamo dočekati.Vrhunac tjedna svakako je bio i vrhunac ove manifestacije koja je u tijeku u našoj školi. Četvrtak je posljednji dan projektne nastave, ali MTOO još nije gotov, imate priliku pridružiti nam se i sami se uvjeriti koliko učenje može biti zabavno!

  Galerija
Učenici su bili oduševljeni predavanjem g. Filipovića Gospodin Tomislav Filipović, direktor Planet Obuće 1.a razred Debata gimnazijalaca Učenici se pripremaju za debatu Učenici se pripremaju za debatu


  Kalendar
 |  2  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org