U PGEŠ Katarina Zrinski održan stručni skup za pedagoge osnovnih škola!


U sklopu Europskog tjedna poduzetništva 12. ožujka 2019. u PGEŠ Katarina Zrinski je održan stručni skup na temu „Implementacija poduzetništva kao međupredmetne teme“ namijenjen stručnim suradnicima pedagozima i nastavnicima osnovnih škola Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Cilj ovog skupa je bio približiti poduzetništvo kao fenomen te raspraviti i utvrditi je li poduzetništvo pripada u osobnu ili profesionalnu domenu tj. kompetenciju..

Od predavača koji su dali ovom skupu poduzetnički duh treba napomenuti uvodno izlaganje naše pedagoginje Sandre Orošić Jukić koja je preispitivala nazočne je li biti poduzetan znači osobnu ili profesionalnu kompetenciju ili je to nedjeljiva kategorija?

Gospodin Vitomir Tafra je pokazao načine na koje poduzetništvo treba približiti učenicima OŠ, a u ulogama učenika i izradi poduzetničkih projekata su se okušali svi prisutni.

Sve je „začinio“ naš ravnatelj Dragan Stanković sa svojim primjerima iz dugogodišnje prakse. Prezentirani su poduzetnički projekti u kojima već dugi niz godina sudjeluje naša škola kao što je „Što hoću mogu“ te Poduzetni za Uskrs i Poduzetni za Božić!

Tijekom stručnog skupa atmosfera je bila pozitivna, nabijena radnim elanom te poduzetna kao što se i priliči ovakvom događaju

Svi nazočni su se složili kako ovakva druženja treba ponoviti!

  Galerija
Radna atmosfera Radna atmosfera Radna atmosfera Radna atmosfera Radna atmosfera Radna atmosfera


  Kalendar
 |  10  |  2019
pon uto sri čet pet sub ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org