Zatvorili smo 20. Međunarodni tjedan odgoja i obrazovanja


Posljednji radni dan 20. Međunarodnog tjedna odgoja i obrazovanja rezerviran je za izlaganje provedenih projekata. Učenici su prezentirali svoje radove ostalima. Osim upoznavanja s novim gradivom, ovo je iznimna prilika za pobjeđivanje straha od javnih nastupa, a koju su prisutni itekako iskoristili.Svoje projekte učenici su tijekom cijelog tjedna izrađivali na radionicama projektne nastave. Vođeni idejom predstavljenoj u kurikularnoj reformi Škola za život, profesori su nastavu osmislili na način koji učenike potiče na istraživanje gradiva iz drugih izvora osim udžbenika, samostalno zaključivanje, suradnju i rješavanje problema. Cilj je takve nastave učenike više zainteresirati za nastavne sadržaje i iskorijeniti popularno učenja gradiva napamet, bez njegovog povezivanja s drugim temama.Tradicionalna humanitarna akcija Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarine Zrinski, Poduzetni za Božić bit će aktualna i ovaj vikend. Posjetite nas na našim štandovima u trgovačkim centrima City Center One West i Avenue Mall te nam pomognite u prikupljanju financijskih sredstava za potrebite, a doma ponesite jedan od ukrasa koji su učenici, njihovi roditelji i nastavnici vrijedno izrađivali protekli mjesec. Sudjelujte i vi u širenju blagdanskog raspoloženja!

  Galerija
Izlaganje plakata i prezentacija s projektne nastave Učenici 4. a, Leon Žužić i Suhaib Shafi Učenica 3. b, Rina Krasniqi Učenica 4. b, Lara Jelaković Učenici 3. a, Paula Iveković i Oskar Poljak Učenici 3. b, Fran Jušinski


  Kalendar
 |  2  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org