Međunarodni sajam vježbovnih tvrtki i aktivnosti u sklopu Comenius projekta

U periodu od 14.10. do 18.10.2013. godine učenici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski sudjelovali su na Međunarodnom sajmu vježbovnih tvrtki u partner školi Radnoti Miklos Kozgazdasagi Szakkozepiskola u Pečuhu.

Učenici četvrtih razreda Hrvoje Vrčić i Filip Horvat predstavljali su vježbovnu tvrtku Hydra d.d. u pratnji profesora Dragana Stankovića. Paralelno sajmu, u sklopu projekta Comenius, u školi domaćinu Ziprnowsky Karoly Muskazi Szakkozepiskola održavale su se projektne aktivnosti na kojima su sudjelovali učenici trećeg razreda Filip Francetić, Dino Grbavac i Dora Karasman te učenica četvrtog razreda Marta Turin. Profesorica u pratnji bila je Jelena Beroš zajedno s menadžericom za razvoj, Majom Quien.

Cilj ovog projekta je promicanje suradnje između škola u Italiji, Mađarskoj i Hrvatskoj uz uspostavu platforme za učenje kroz školske zadruge. Projektne aktivnosti osmišljene su kroz formiranje jedne školske zadruge u Italiji u partnerstvu s našom školom te druge školske zadruge u Mađarskoj. Naši učenici su zajedno s kolegama iz srednje škole Instituto Statale di Istruione Secondaria Carlo Anti iz Verone osnovali školsku zadrugu „Croitaly“. Osmislili su vizualni identitet, definirali proizvod koji će biti predmetom poslovanja zadruge, izradili marketinške materijale za sajam na kojemu su i predstavili svoju zadrugu.

Na radionicama su naučili izraditi anketne upitnike, proveli su ispitivanje tržišta te analizirali i interpretirali dobivene podatke. Jedan dan imali smo kulturni obilazak Budimpešte, posjet njihovom Parlamentu, muzeju House of Terror i svečanu večeru u samom centru grada. Domaćini iz Mađarske lijepo su nas ugostili te su sklopljena mnoga prijateljstva između svih sudionika sajma i projekta. Ubrzo nam slijedi novi projektni sastanak u Veroni kojemu se svi veselimo.  Kalendar
 |  11  |  2019
pon uto sri čet pet sub ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org