Posjet Veleposlanstvu Finske

Dana 10.02.2015. naši učenici Houston McDonald, Tin Cipek, Kristian Čabraja, Albesa Shatri, Dominik Putanec i Antonijo Braica zajedno su s ravnateljicom Antonelom Šimunović i profesoricom Božicom Ostermann posjetili Veleposlanstvo Finske.

Prijateljski odnosi između Privatne gimnazije i ekonomske škole "Katarina Zrinski" i Veleposlanstva Finske nastavili su se i ovim gostovanjem gdje su nas srdačno dočekali i ugostili predstavnica Veleposlanstva, gospođa Laura Stojić kao i sam veleposlanik, Njegova ekselencija gospodin Timo Rajakangas koji je osobno uručio našim učenicima diplome koje su stekli izvrsnim pregovaračkim vještinama na engleskom jeziku.

Učenici su trebali riješiti političke, socijalne i ekonomske probleme u zamišljenoj zemlji „Kurkum“. Svatko je od učenika dobio svoju ulogu u raspravi koju su vjerno zagovarali. Cilj same rasprave je pronalaženje mira u zemlji suprostavljenih strana koji je na kraju i postignut.

Ovom prilikom su se naši učenici upoznali s diplomatskim nastupom, pregovaračkim vještinama te su zaključili da bez obzira na bilo koju vrstu problema treba zagovarati mir i stabilnost unutar svake zemlje.

  Galerija
Za kraj susreta jedna zajednička fotografija Veleposlanik Republike Finske Timo Rajakangas uručuje diplomu našem učeniku Dominiku Ravnateljica Antonela Šimunović je s radošću pratila raspravu učenika Houston, Kristian i Antonijo predstavljaju i brane interese države „Kurkum“ Albesa, Tin i Dominik zagovaraju stranu koja se protivi interesima države „Kurkum“ Naši učenici za vrijeme pregovaranja


  Kalendar
 |  11  |  2019
pon uto sri čet pet sub ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org