Posjet finskom veleposlanstvu

Dana 23.05.2014., naši učenici su zajedno s ravnateljicom Antonelom Šimunović i Marinom Nikolić, voditeljicom marketinga Obrazovne grupe Zrinski posjetili finsko veleposlanstvo.

Dobra suradnja koju institucije Obrazovne grupe Zrinski već godinama imaju s finskim obrazovnim institucijama i poduzećem Cesim Oy, dobila je svoju potvrdu i od gospodina Tima Rajakangasa, koji je prije 3 tjedna posjetio Obrazovnu grupu Zrinski. Tom je prilikom veleposlanik potvrdio svoje sudjelovanje, ali i službeno partnersko Republike Finske na četvrtoj ICEL – Međunarodnoj konferenciji o učenju za poduzetništvo, koja će se održati 14. i 15.10.2014. u Hotelu Antunović u Zagrebu.

 

Dobra komunikacija i prijateljski odnosi su nastavljeni i današnjim gostovanjem u finskom veleposlanstvu, gdje su naši učenici imali priliku naučiti nešto o diplomaciji, pregovaranju, ali i o finskom obrazovanju.

 

Učenici 1., 2. i 3. razreda imali su priliku sudjelovati u igri - „Kurkum“, u kojoj je cilj diplomatskim nastupom i vještim pregovaranjem na engleskom jeziku postići mir u izmišljenoj zemlji „Kurkum“. Svatko je dobio svoju ulogu, koju je morao vjerno zastupati. Neki su to odradili vrlo vješto s brojnim prijedlozima i idejama, oštro zastupajući svoje interese, dok su neki sramežljivo izražavali svoje slaganje odnosno neslaganje s izrečenim. Ipak, kompromis je na kraju uspješno postignut i svi su na kraju bili vrlo zadovoljni s dogovorenim rješenjem.

 

Posjet je završio gledanjem kratkog video prikaza polarne svjetlosti te zajedničkim fotografiranjem s našim domaćicama, gospođom Laure Stojić i gospođom Marleen Wierenga.

  Galerija
Zajedničko fotografiranje na kraju posjeta Podjela uloga Naši učenici su imali priliku naučiti nešto o diplomaciji i pregovaranju Igra "Kurkum" Antonija, Karmen i Filip Dino, Eva i Martina te ravnateljica Antonela Šimunović Posjet finskom veleposlanstvu


  Kalendar
 |  11  |  2019
pon uto sri čet pet sub ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org