Profesorica Lisa Mariin iz Finske posjetila PGEŠ Katarina Zrinski

Iz institucije Jyväskylä Institute of Adult Education iz Finske u razdoblju od 14. do 20 svibnja 2015. Obrazovnu grupu Zrinski u sklopu mobilnosti Erasmus programa posjetila je profesorica Lisa Mariin.

U navedenom razdoblju profesorica je sudjelovala na mnogobrojnim aktivnostima u Privatnoj gimnaziji i ekonomskoj školi Katarina Zrinski. Dobrodošlicu joj je zaželjela ravnateljica Antonela Šimunović, prof., voditeljica nastave Katica Srbić, prof. i pedagoginja Sandra Orošić Jukić, prof.  

Ravnateljica ju je uputila u raspored aktivnosti te je upoznala s našom ustanovom i pojedinostima vezanim uz boravak u Hrvatskoj.

Profesorica Mariin je pomno pratila nastavu engleskog jezika na kojoj je vidjela aktivno služenje jezikom te igranje uloga. Bilo joj je vrlo zanimljivo upoznati se s aktivnostima unutar predmeta Vježbenička tvrtka, a kolege ekonomisti su je upoznali s radom u web aplikaciji koju koriste na nastavi VT-a.

Naši učenici su pomoću powerpoint prezentacije upoznali gošću iz Finske s ljepotama Hrvatske, kao i sa specifičnostima naše škole.
Profesorica Mariin je održala vrlo zanimljivo interaktivno predavanje o Finskoj, njihovom obrazovnom sustavu te o odgojno-obrazovnoj ustanovi iz koje dolazi. Prisutni učenici, studenti i nastavnici su imali mnoštvo pitanja za našu gošću.

Tijekom boravka u školi profesorica Mariin je sudjelovala i na nastavi predmeta Obiteljski posao te na nastavi geografije.
Na vrlo zanimljiv način saznala je nešto više o Argentini, kao i o tome kako voditi svoj vlastiti obiteljski posao.

Dodatna vrijednost je bila ta što se sva nastava održavala na engleskom jeziku.
Profesorica Mariin je u pratnji pedagoginje posjetila i manifestaciju Dojdi osmaš koja se održala 15. svibnja 2015. na zagrebačkom Zrinjevcu. Unatoč kiši i lošem vremenu na štandu PGEŠ Katarina Zrinski učenici su vrlo detaljno izvijestili profesoricu Marin o njihovim promotivnim aktivnostima toga dana.

O posjetu Obrazovnoj grupi Zrinski profesorica Mariin ima samo riječi hvale te je sa sobom ponijela lijepa iskustva i uspomene. Ova lijepa suradnja nastavlja se i dalje!

  Galerija
Fotografija za kraj! Na nastavi Obiteljski posao u 1.a profesorica Marin je saznala puno novih stvari Interaktivno predavanje naše gošće Interaktivno predavanje naše gošće Prof. Marin je sa zanimanjem pratila prezentacije Učenici su našoj gošći prezentirali svoju domovinu i školu Sudjelovanje na nastavi engleskog jezika


  Kalendar
 |  11  |  2019
pon uto sri čet pet sub ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org