Osvojili smo posebno priznanje na Međunarodnom sajmu u Celju!

U srijedu, 9. ožujka, sudjelovali smo na jubilarnom 10. Međunarodnom sajmu vježbeničkih tvrtki u Celju održanom pod visokim pokroviteljstvom Boruta Pahora, predsjednika Republike Slovenije. Međunarodni karakter sajma osigurale su škole iz Crne Gore, Italije, Litve i Hrvatske sa svojim vježbeničkim tvrtkama.

Na put u Celje uputili smo se s učenicima drugih razreda i vježbeničkom tvrtkom „Hydra“. Učenici Sandro Galić, Houston Mcdonald, Dominik Tufekčić, Miroslav Vukelić, Eva Opačić i Paula Zuber tijekom sajma su uspostavili kontakte sa svim učeničkim poduzećima što je rezultiralo međusobnim poslovanjem. Primili smo tridesetak narudžbi naše prirodne izvorske vode, a istodobno smo sami naručili neke od proizvoda zanimljivog dizajna i prihvatljivih cijena. Osim toga, pozvali smo neke škole na naš Međunarodni tjedan odgoja i obrazovanja što su učenici i profesori sa zadovoljstvom prihvatili.

Prigodu smo iskoristili za uvježbavanje komunikacijsko-prezentacijskih vještina i usavršavanje engleskog jezika na kojem se odvijala većina poslovne komunikacije.

Mateja Kapitler, voditeljica Središnjice za vježbeničke tvrtke Slovenije, uručila nam je posebno priznanje za 10. obljetnicu sudjelovanja na sajmu vježbeničkih tvrtki u Celju. To je još jedna potvrda uspjeha naše škole, dugogodišnjeg iskustva u provođenju predmeta Vježbenička tvrtka i doprinosa koji smo ostvarili u širenju poduzetništva među mladima.  Kalendar
 |  1  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org