Dvotjedni program učenja engleskog jezika u Oxfordu


Jedanaestero učenika iz 2.a, 2.b, 3.a i 3.b u pratnji nastavnica Silvije Bumbak i Sanje Španić je u razdoblju od 12. do 26. siječnja 2019. godine polazilo tečaj engleskog jezika u Kings Education u Oxfordu. Ovakvu edukaciju naša škola podupire i organizira već dugi niz godina za svoje učenike.

Nakon inicijalnog testa, učenici su raspodjeljeni u grupe prema njihovom rezultatu i procjenjenoj razini jezičnih kompetencija pri čemu su dobili priliku učiti i surađivati sa svojim vršnjacima iz drugih zemalja.

Nastava u Kings Collegeu je koncipirana u dva dijela, prijepodnevnom djelu dana su predavanja i jezične vježbe, a nakon ručka učenici rade na samostalnim projektima o dogovorenim temama. Cilj projektnih istraživanja je upoznavanje grada Oxforda, kulture, komunikacije s lokalnim stanovnicima što je našim učenicima predstavljalo velik izazov i zadovoljstvo.

U slobodno vrijeme i u vrijeme vikenda, učenici su koristili za posjete muzejima i razgledavanje impozantnih koledža oksfordskog sveučilišta, izlet u London, a nisu propustili ni sportske i kulturne aktivnosti koje im je škola pružila (nogomet, badminton, klizanje, joga, predstave).

Po završetku programa i prezentacija svojih projekata, svi su učenici dobili certifikate o položenom tečaju te bismo naglasili posebne pohvale koje su cijeloj grupi uputili nastavnici za njihovo inicijalno znanje, rad i aktivnost na satovima te odrađene zadatke. S obzirom na njihov uspjeh i generalno pozitivne dojmove, ne sumnjamo da će se suradnja Kings Education-a i PGEŠ Zrinski odvijati i narednih godina.

  Galerija
Druženje za vrijeme pauze Šetnja londonskim parkom Radna atmosfera na nastavi Izlet u London Izlet u London U razgledu sveučilišta u Oxfordu


  Kalendar
 |  8  |  2019
pon uto sri čet pet sub ned
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org