Učenici naše škole sudjelovali na 11. Međunarodnom sajmu vježbeničkih tvrtki u Celju


U srijedu, 8. ožujka, uputili smo se na 11. Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki u Celju. U pratnji profesorice Božice Ostermann i profesora Dragana Stankovića na sajmu su sudjelovali učenici: Lucija Pervan (1.a), Leon Žužić (1.a), David Hrženjak (2.c.), Laura Špikić (2.c), Martin Lipošćak (3.a) i Tesa Popović (3.a)

Ukupno je sudjelovalo pedeset i sedam vježbeničkih tvrtki iz Austrije, Italije, Rumunjske i Slovenije. Naši su učenici predstavljali putničku agenciju Adriatic d.d. Svaka vježbenička tvrtka imala je svoj izložbeni prostor gdje su učenici mogli pokazati svoju kreativnost u ulozi marketinških stručnjaka koji opremaju i uređuju svoj poslovni prostor. Učenici su razvijali prodajne vještine obavljajući kupoprodajne transakcije s drugim vježbeničkim tvrtkama, komunicirali na stranim jezicima te se upoznavali s različitim kulturama.

Profesorica Ostermann i profesor Stanković bili su jako ponosni na timsku suradnju učenika. Učenici viših razreda nesebično su dijelili znanje o poslovnoj dokumentaciji s učenicima nižih razreda koji su po prvi puta sudjelovali na ovakvom događanju. Ove je godine u sklopu sajma organizirano razgledavanje grada u kojem su učenici imali priliku vidjeti povijesne znamenitosti, kao i svu prirodnu ljepotu koju naglašava rijeka Savinja te tako dobiti veću sliku o lokalnoj zajednici tog poduzetničkog grada. U kasnim večernjim satima, obogaćeni još jednim iskustvom, uputili smo se prema Zagrebu. Vjerujemo da će Međunarodni dan žena ostati u lijepom sjećanju našim budućim poduzetnicama koje su sudjelovale na ovom sajmu.

  Galerija
Zajednička fotografija Učenici u razgledavanju Celja Naša tvrtka Adriatic d.d Sajam Celje


  Kalendar
 |  11  |  2019
pon uto sri čet pet sub ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org