6. Međunarodni sajam vježbovnih tvrtki u Celju

Dana 2. veljače 2011. godine održan je šesti Međunarodni sajam vježbovnih tvrtki u Celju na kojem su sudjelovali naši učenici: Iva Širanović, Ivan Novoselac, Ivan Novačić i Tihomir Didović.

Učenici su na sajmu predstavili svoje trgovačko društvo koje se zove Fortuna d.d.
Uz Hrvatsku, na sajmu su sudjelovale vježbovne tvrtke iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Austrije, Njemačke, Mađarske, Makedonije, Slovačke i Crne Gore.

Učenici su međusobno poslovali te su po završetku sajma računali prihode provedenih transakcija. Svaka vježbovna tvrtka imala je svoje izlagačko mjesto te je predstavila asortiman svojih proizvoda.

Učenici su sudjelovali i u poslovnom pregovaranju tijekom kojeg su se izmjenjivale različite vježbovne tvrtke i pritom su ostvarili dobro poslovanje. Nakon toga je uslijedilo izlaganje učenika Ivana Novoselca koji je pomoću Powerpoint prezentacije predstavio zajedničku vježbeničku tvrtku. Na sajmu su učenici stekli nova iskustva i poznanstva te su potvrdili znanja stečena u školi primjenjujući ih u poslovanju s ostalim vježbeničkim tvrtkama.

  Galerija
Učenik Ivan Novoselac prezentira vježbovnu tvrtku Fortunu d.d. Posjetila nas je i naša ravnateljica, Zdravka Pelić. Učenici sudjeluju u poslovnom pregovaranju. Zastave sudionika Međunarodnog sajma. Mentori, prof. Rajčević i prof. Bohuš, s učenicima 4.c. razreda. Učenici 4.c razreda, Novačić Ivan, Širanović Iva, Didović Tihomir i Novoselac Ivan, za štandom vježbovne tvrtke Fortuna d.d.


  Kalendar
 |  5  |  2018
pon uto sri čet pet sub ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

  O nama

Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski je privatna srednja škola koja suvremenim nastavnim metodama obrazuje mlade poslovne ljude za uspješno uključivanje u poslovni svijet.
Kvalitetu našeg programa i rada potvrđuje i priznaje Vijeće za ekonomsko obrazovanje (CEE) iz SAD.

  Kontaktirajte nas:
  Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel : + 385 1 36 95 588
E-pošta : katarina@zrinski.org