Projekt "Balkan Women Network for Professional Qualification and Training"


U sklopu Gruntdvig programa, sudjelujemo u projektu pod nazivom "Balkan Women Network for Professional Qualification and Training in the field of Business and Economic science". Suradnja s partnerskim organizacijama i ustanovama iz različitih zemalja na području Balkana otvara nove mogućnosti i širenje suradnje i na nove partnerske institucije i na nove zemlje.

Ideja projekta "Balkan Women Network for Professional Qualification and Training in the field of Business and Economic science" razvija se i proizlazi od partnerskih organizacija iz Grčke, Turske, Rumunjske, Hrvatska, Makedonija, Srbija, Albanija i Bugarska. Ove organizacije surađuju i zajednički rade na mnogim projektima usmjerenih prema obrazovanju. Cilj je stvaranje stabilne i multinacionalne mreže institucija i organizacija s područja Balkana kako bi se razvile kvalifikacije i organizirali seminare za pomoć ženama u poslovnom svijetu. Glavni cilj predloženog projekta je stvoriti jednu mrežu kako bi se podržala prekogranična partnerstva između javnih institucija i ženskih udruga u gospodarskom i društvenom razvoju na temelju zajedničkih resursa.

Više o projektu možete pronaći na: http://www.balkancoalition.com/.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org