Najava Smotre studenskih poduzetničkih inkubatora i studentskih poduzeća

 

U srijedu, 7. ožujka održat će se 9. Smotra studentskih poduzetničkih inkubatora i studentskih poduzeća u kojoj će sudjelovati brojne visokoškolske ustanove, studentska poduzeća te predstavnici alumni zajednice koji su uspješno pokrenuli poduzeća za vrijeme studija.

 

Ovim putem najavljujemo održavanje Smotre studentskih poduzetničkih inkubatora i studentskih poduzeća, koja će se održati 07.03.2018. u organizaciji Visoke škole Nikola Šubić Zrinski i BIZ-Poduzetničkog inkubatora. Smotra studentskih poduzetničkih inkubatora i studentskih poduzeća održava se u okviru 17. Međunarodnog sajma vježbeničkih tvrtki i studentskih poduzeća u organizaciji Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski.

Obrazovna grupa Zrinski inicijator je uspostave programa „Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora“, koji je pokrenut 2012. godine u partnerstvu s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo i investicije, a stručnjaci Visoke škole Nikola Šubić Zrinski prvi u Hrvatskoj i jedni od rijetkih u Europi, pokrenuli su projekt studentskih poduzetničkih inkubatora sa stvarnim studentskim poduzećima, čime su otvorili put sličnim projektima i za druge institucije.

Ciljevi Smotre studentskih poduzetničkih inkubatora i studentskih poduzeća su promicanje obrazovanja za poduzetništvo u visokoškolskom obrazovanju, prezentacija postignuća na području studentskog poduzetništva te popularizacija poduzetništva u studentskoj populaciji.

 

Na Smotri je predviđeno sudjelovanje studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja visokih učilišta, a program Smotre možete pronaći ovdje.

 

Mogućnosti za studente:

-Predstavite Vaše poduzetničke pothvate i/ili studentska poduzeća;

-Sudjelujte na zanimljivim predavanjima;

-Upoznajte druge studente poduzetnike.

 

Mogućnosti za nastavno i nenastavno osoblje visokih učilišta:

-Sudjelujte na okruglom stolu na temu razvoja studentskog poduzetništva;

-Budite gost predavač na Smotri;

-Predstavite rad Vašeg studentskog poduzetničkog inkubatora, poslovnog centra ili drugog oblika podrške razvoju poduzetničkih kompetencija studenata.

 


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org