Održana eksperimentalna nastava u Ekonomskoj školi u Vukovaru

Održana prva od 4 radionice eksperimentalne nastave u partner školi - Ekonomskoj školi u Vukovaru 

 

U sklopu projekta Ministarstva znanosti i obrazovanja "Uvođenje poduzetništva kao međupredmetne teme u srednje škole" održana je prva radionica eksperimantalne nastave u jednoj od partner škola projekta, u Ekonomskoj školi u Vukovaru. Radionici su pristustvovali učenici završnih razreda srednjih škola i njihovi nastavnici. Bili su podijeljeni u dvije grupe te su kroz zadatke i timski rad uvidjeli važnost poduzetništva i poduzetničkih sadržaja u nastavnim cjelinama koje odrađuju. Eksperimentalnu nastavu provodio je prof. Vitomir Tafra iz Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski. Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski dala je podršku ovom projektu, te je predstavnik PGEŠ Katarina Zrinski, prof. Dragan Stanković svojima znanjima i iskustvom u projektima, prenio bitna znanja i poduzetničke kompetencije učenicima i nastavnicima Ekonomske škole u Vukovaru. 

Eksperimantalna nastava održat će se i u drugim partner školama, Tehničkoj školi u Vinkovcima, Ekonomsko-birotehničkoj školi u Splitu i Ugostiteljsko-turističkoj školi u Šibeniku. 

 


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org