Održano predavanje za nastavnike i asistente


 

 

U ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine dr. Daniela Zavec održala je predavanje za nastavnike i asistente Visoke škole Nikola Šubić Zrinski na temu inovativnosti kroz obrazovni sustav.

 

 

Tema predavanja vezana uz vlastito stručno razmišljanje o poduzetništvu i načinu motiviranja mladih ljudi oduševila je okupljene. Uz drugačiji pristup rješavanju problema i uz drugačiji način razmišljanja, mladima je moguće proširiti pogled na svijet u kojem će biti korisni za društvo u kojem djeluju i žive. „Open mind“ je element u razmišljanju koji utječe na poslovne rezultate pojedinaca te njegove privatne uspjehe, pozitivno razmišljanje je input za uspješno poduzetništvo. Kroz primjer „smart textiles“ prikazana su područja koja su potrebna za razumijevanje poduzetniku. Uspješnost predavanja pokazala su i brojna pitanja okupljenih predavača i asistenata.

 

 

O predavaču: dr. Daniela Zavec, radi kao konzultantica i tehnološki skaut na področju Smart Textiles. Sa svojim transferom znanja povezuje znanstveno istraživačke institucije i gospodarstvo. Prepoznajući potrebe i zahtjeve globalnog tržišta spremna je generirati nove projektne ideje, koje usmjerava u razvoj inovativnih proizvoda te usluga. U svoje projekte uključuje i mlade ljude u kojima prepoznaje njihove talente.


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org