Otvoreni upisi na online preddiplomski stručni studij


Ne čekaj jesen, upiši prvi akreditirani stručni preddiplomski studij Ekonomije poduzetništva i pridruži se novoj generaciji studenata

 

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski otvorila je natječaj za upis studenata u prvu godinu online stručnog preddiplomskog studija „Ekonomija poduzetništva“ u akademskoj godini 2017./2018. Online studij predstavlja odličan izbor pojedincima koji imaju posao i obitelj, a žele visoko obrazovanje i fleksibilnost u obrazovnom procesu, ali poželjan je način obrazovanja i onima koji nakon završetka srednje škole ne žele biti vezani uz jedno mjesto tradicionalnim načinom studiranja. Više informacija o online načinu izvođenja nastave možete provjeriti ovdje.

 

 

O STUDIJU

Stručni preddiplomski studij „Ekonomija poduzetništva“ namijenjena je onima koji se tijekom svog visokoobrazovnog školovanja žele pripremiti za svijet poduzetništva, ali i za one koji žele učiti praktična znanja od priznatih znanstvenika i menadžera iz poslovnog svijeta. Polaznici ovog studijskog programa na konkretnim primjerima usvojit će potrebna znanja te razviti poduzetničke kompetencije za što brže i sigurnije uključivanje na pravo tržišno okruženje.

 

O UPISIMA

Prema dosadašnjem iskustvu i povratnim informacijama naših studenata upisi na željene studijske jednom godišnje nisu u potpunosti odgovarali njihovim potrebama Upravo zato Visoka škola Nikola Šubić Zrinski otvara još jedan upisni rok namijenjen svima onima koji iz bilo kojeg razloga ne mogu ili ne žele čekati redovne upise. Drugi natječaj za upise u akademsku godinu 2017./2018. detaljno je opisan ovim dokumentom, a za sve dodatne informacije možete doznati putem kontakata Visoke škole Nikola Šubić Zrinski.

A: Selska cesta 119

M: +385 99 44 00 150

T: +385 1 36 47 099

E: nikola@zrinski.org

W: online obrazac


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org