Upisi na specijalistički diplomski stručni studij


Diplomski studijski programi na Visokoj školi Nikola Šubić Zrinski krojeni su prema potrebama tržišta te u skladu s trendovima u suvremenom poduzetništvu

 

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski otvorila je natječaj za upis studenata u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija „Projektni menadžment“ i „Management malih i srednjih poduzeća“ u akademskoj godini 2017./2018.

 

 

O STUDIJU „PROJEKTNI MENADŽMENT“

Trendovi na tržištu potaknuti globalizacijom i razvojem tehnologije svakodnevno mijenjaju naše poslovne sustave. Odgovor na sve izazove i konstantne promijene na tržištu je promišljeno projektno djelovanje. Polaznici specijalističkog studija „Projektni menadžment“ stječu znanja o projektnom menadžmentu, ali i razumijevanje o načinu na koji projektni pristup direktno utječe na produktivnost i profitabilnost organizacije.

 

O STUDIJU „MANAGEMENT MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA“

Obrazovanje je razvojni čimbenik za svakog pojedinca, ali i za društvo u cjelini. Poduzetništvo nije iznimka. Znanja i vještine koju polaznici specijalističkog diplomskog studija „Menadžment malih i srednjih poduzeća“ usvajaju doprinose stvaranju zdrave i konkurentne poduzetničke klime. Osobne i poslovne kompetencije koje ovaj smjer nudi svim studentima omogućavaju samostalno i suvereno vladanje tržištem malih i srednjih poduzeća nakon završetka studija.

 

STUDIRANJE NA DALJINU

Online studij predstavlja odličan izbor pojedincima koji imaju posao i obitelj, a žele visoko obrazovanje i fleksibilnost u obrazovnom procesu, ali poželjan je način obrazovanja i onima koji nakon završetka preddiplomskog studija ne žele biti vezani uz jedno mjesto tradicionalnim načinom studiranja. Više informacija o online načinu izvođenja nastave možete provjeriti ovdje.

 

O UPISIMA

Prema dosadašnjem iskustvu i povratnim informacijama naših studenata upisi na željene studijske jednom godišnje nisu u potpunosti odgovarali njihovim potrebama Upravo zato Visoka škola Nikola Šubić Zrinski otvara još jedan upisni rok namijenjen svima onima koji iz bilo kojeg razloga ne mogu ili ne žele čekati redovne upise. Otvoreni natječaj za upise specijalističkog diplomskog studija "Management malih i srednjih poduzeća" u akademsku godinu 2017./2018. detaljno je opisan ovim dokumentom, a za više o upisima na specijalistički diplomski studij "Projektni menadžment" saznajte ovdje. Sve dodatne informacije možete doznati putem kontakata Visoke škole Nikola Šubić Zrinski.

A: Selska cesta 119

M: +385 99 44 00 150

T: +385 1 36 47 099

E: nikola@zrinski.org

W: online obrazac


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org