Otvoreni su upisi u akademsku godinu 2019./2020.


 

Visoka škola Nikola Šubić Zrinski objavila je službeni natječaj za upise u akademsku godinu 2019./2020.:

 

Stručni preddiplomski studij „Ekonomija poduzetništva“ namijenjena je onima koji se tijekom svog visokoobrazovnog školovanja žele pripremiti za svijet poduzetništva, ali i za one koji žele učiti praktična znanja od priznatih znanstvenika i menadžera iz poslovnog svijeta. Polaznici ovog studijskog programa na konkretnim primjerima usvojit će potrebna znanja te razviti poduzetničke kompetencije za što brže i sigurnije uključivanje na pravo tržišno okruženje. Više saznaj ovdje.

 

Trendovi na tržištu potaknuti globalizacijom i razvojem tehnologije svakodnevno mijenjaju naše poslovne sustave. Odgovor na sve izazove i konstantne promijene na tržištu je promišljeno projektno djelovanje. Polaznici specijalističkog studija „Projektni menadžment“ stječu znanja o projektnom menadžmentu, ali i razumijevanje o načinu na koji projektni pristup direktno utječe na produktivnost i profitabilnost organizacije. Detalje ovog studijskog smjera provjerite ovdje.

 

Obrazovanje je razvojni čimbenik za svakog pojedinca, ali i za društvo u cjelini. Poduzetništvo nije iznimka. Znanja i vještine koju polaznici specijalističkog diplomskog studija „Menadžment malih i srednjih poduzeća“ usvajaju doprinose stvaranju zdrave i konkurentne poduzetničke klime. Osobne i poslovne kompetencije koje ovaj smjer nudi svim studentima omogućavaju samostalno i suvereno vladanje tržištem malih i srednjih poduzeća nakon završetka studija. Više informacija ovdje.

 

 

Zašto Visoka škola Nikola Šubić Zrinski?

  • već 10 godina suvremenim i inovativnim pristupom obrazuje i osposobljava studente za praktičnu primjenu stručnih znanja, vještina i poslovnih tehnika
  • svi studenti su ukljčeni u sustav informatičke podrške nastavnom procesu ZStudent
  • nastavnici su priznati znanstvenici, stručnjaci i menadžeri iz prakse
  • programi su usklađeni s Bolonjskom deklaracijom te imaju dopusnicu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta
  • uz redovni i studij uz rad (izvanredni studij) pruža mogućnost studiranja online

 Visoka škola Nikola Šubić Zrinski podupire upis kandidata koji pripadaju ranjivim i podzastupljenim skupinama, poput studenata s invaliditetom. Posjeduje infrastrukturna rješenja koja studentima s invaliditetom olakšavaju boravak u prostorijama Visoke škole te ispunjavaju njihove individualne potrebe. Jednako tako, pružanje potpore studentima s invaliditetom s ciljem njihove prilagodbe u akademskoj zajednici, očituje se u prilagodbi nastavnog procesa i polaganja ispita.

 

UPIŠI ONLINE STUDIJ EKONOMIJE SAMO JEDNIM KLIKOM MIŠA!

 

Više ne moraš napuštati svoje radno mjesto niti se seliti u Zagreb radi studiranja! Po uzoru na prestižne fakultete (Harvard, Princeton, Berkley, Yale i sl.) Visoka škola Nikola Šubić Zrinski od sada nudi i ONLINE studij!

Informacije o upisima na pojedine studije:

 

Natječaj za svaki od studijskih programa potražite i u prilogu zajedno s dodatnim informacijama.

Pošaljite nam poruku, upit, ...

Ukoliko želite da vas kontaktiramo putem telefona.

  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org