Dekanova poruka


Dekan Ivica Katavić

Cijenjeni posjetitelji,

dobro došli u Visoku školu za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski (u daljnjem tekstu Visoka škola). Zadovoljstvo mi je biti dekan dinamične grupe znanstvenika, nastavnog i nenastavnog osoblja te studenata koji su prepoznali kvalitetu naših studijskih programa i suvremenih metoda učenja i poučavanja. Sukladno našoj misiji, suvremenim obrazovnim i istraživačkim pristupom obrazujemo studente za poduzetnike/menadžere koji kreiraju vrijednosti za društvo. U relativno kratkoj povijesti postojanja, Visoka škola izgradila je akademsko-poslovnu infrastrukturu za obrazovanje nove generacije poduzetnika/menadžera. Naši studijski programi (preddiplomski stručni studij: Ekonomija poduzetništva te specijalistički diplomski stručni studiji: Management malih i srednjih poduzeća i Projektni menadžment nude široku ponudu poduzetničkih obveznih i izbornih predmeta koji pripremaju studente za menadžerske pozicije malih, srednjih i velikih poduzeća i/ili pokretanje vlastitog poslovnog poduhvata.

Kvaliteta naše institucije temelji se na: (a) akademskoj izvrsnosti (studijski programi, sustav upravljanja kvalitetom, oprema i prostorni kapaciteti te ljudski resursi), (b) istraživačkoj izvrsnosti (međunarodna znanstveno-stručna konferencija o učenju za poduzetništvo, znanstveno-stručni časopis o obrazovanju za poduzetništvo, knjižnica i izdavaštvo), (c) inovacijskoj izvrsnosti (dualni sustav obrazovanja, online učenje na daljinu i mentorska mreža studentskog poduzetničkog inkubatora), (d) društvenoj uključenosti (informativno konzultativni ispitni centri, Erasmus, nacionalna međunarodna suradnja, volontiranje i doprinos društvenoj zajednici) i (e) centrima kompetencija (centar za cjeloživotno obrazovanje, Inovacijsko razvojni projektni centar, BIZ – poduzetnički inkubator i centar za karijere).

Želite li fleksibilnost studiranja u malim grupama ili online okruženju, interaktivnu i projektno usmjerenu nastavu, vrhunsko i motivirano nastavno i administrativno osoblje te praktičnu primjenu znanja, vještina i kompetencija, onda je Visoka škola prvi i pravi izbor za Vas. Pozivam Vas da postanete dio Visoke škole i osjetite poduzetničku energiju našeg akademskog okruženja.

 

Srdačan pozdrav,

dr. sc. Ivica Katavić, prof. v. š.
dekan Visoke škole za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski

  Galerija
Nema slika povezanih s ovom objavom.


  Kalendar
 |  2  |  2020
pon uto sri čet pet sub ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org