Studenti potpisali Ugovore o osnivanju novih stvarnih studentskih poduzeća


Nakon predstavljanja svojih poslovnih ideja 11. generacija redovnih studenata potpisala je Ugovore o osnivanju novih studentskih poduzeća na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski, prvoj visokoškolskoj ustanovi u Republici Hrvatskoj koja je dobila dopusnicu za izvođenje svih svojih studijskih programa putem sustava učenja na daljinu – online studija. Kreativni studenti sada imaju priliku voditi vlastita poduzeća do završetka studija, a potom ih bez naknade preuzeti kao svoja, dok troškove početne investicije snosi Visoka škola.

Govornici na prezentacijama studentskih poslovnih ideja i potpisivanju ugovora bili su Ivana Čuljak (HUB Croatia by InnoEnergy, Invento Capital Partners), Tamara Didak (Plavi ured, Poduzetnički centar Grada Zagreba), Nera Pavić (Grad Zagreb), Davor Salamon (Tehničko veleučilište Zagreb), a jedan od govornika bio je i ravnatelj Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski Dragan Stanković. Svečanost je otvorio dr.sc. Ivica Katavić, dekan Visoke škole Nikola Šubić Zrinski, dok je završni govor održao predsjednik Upravnog vijeća Obrazovne grupe Zrinski Vitomir Tafra, mag. oec.

U sklopu Visoke škole studenti imaju podršku i u vidu inkubacijskih usluga zahvaljujući BIZ poduzetničkom inkubatoru (Business Incubator Zrinski) usmjerenom na stjecanje aplikativnog znanja i kompetencija potrebnih za samostalno upravljanje malim i srednjim poduzećem. Pružanjem poslovnih, tehničkih i obrazovnih usluga, studentima se olakšava donošenje odluka i suočavanje s izazovima poslovnoga svijeta. Jednako tako, za sve je studente osigurana je mentorska (mreža) podrška u sklopu inkubatora koja uključuje primjenu dualnog sustava obrazovanja, karijerno savjetovanje, kao i brojne tematske radionice.

 


  Zašto upisati Visoku Školu?

Zato što Visoka škola Zrinski svojim programima već od prve godine studija svoje polaznike priprema za osnivanje i vođenje vlastitog poduzeća.

  Kontakt ispitnog centra:
  PROMETRIC

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: +385 1 400 40 92
E-pošta: nikolina.ziljak@zrinski.org

  Kontaktirajte nas:
  Visoka škola Nikola Šubić Zrinski

Selska cesta 119, 10 110 Zagreb

Tel: + 385 1 36 47 099
E-pošta: nikola@zrinski.org