Akcija učeničkog servisa


Bliži nam se nova sezona povremenog i privremenog rada redovnih učenika srednjih škola. Jedan od preduvjeta je i reguliranje statusa te Vas obavještavamo da Učenički servis Privatne gimnazije i ekonomske škole Katrina Zrinski provodi akciju ranog učlanjenja s ciljem olakšavanja i ubrzavanja postupka učlanjenja kako bi se izbjegle uobičajene sezonske gužve i značajno uštedjelo vrijeme.

Zbog velikog interesa učenika krenuli smo ponovno u akciju u kojoj ćemo posjetiti srednje škole te održati prezentaciju i predstaviti učenicima rad Učeničkog servisa Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski.

Učenici će se imati prilike informirati o postupku učlanjenja, dokumentaciji koju je potrebno prikupiti kako bi postali članom Učeničkog servisa te vremenskim razdobljima kada im je dopušteno raditi.

Cilj ove akcije je omogućiti učenicima raniji upis u Učenički servis i pružiti im bržu i efikasniju uslugu. Na taj ćemo način uštedjeti vrijeme učenicima i njihovim roditeljima, ali i tajništvu škole zbog izdavanja potvrda o statusu redovnog učenika. Osim toga, učenici imaju prilike ući u svijet rada kako bi usvojili radne navike i stvorili odgovornost prema radu jer navike koje se steknu tijekom djetinjstva prate čovjeka cijeli život.